Over ons

 

“Helderder en zuiverder spreekt het gezonde lichaam.”

Hallo, ik ben Bas. Mijn verhaal in deze wereld begon als een 15-jarige, fanatieke krachtsporter met de droom van een breder en gespierder lichaam. Dat was mijn drive, mijn passie, en ik zette alles op alles om mijn doelen te bereiken.

Naarmate de jaren verstreken, veranderden mijn uitgangspunt. Wat begon als een zoektocht naar esthetische doelen – voortkomend uit onvrede met mijn lichaam – groeide uit tot een verlangen om mijn gezondheid te optimaliseren. Om zowel fysiek als mentaal alles uit het leven te kunnen halen. Mijn focus verschoof van esthetiek naar welzijn. Gezondheid, ontdekte ik, is zoveel meer dan slechts uiterlijke verschijning. Het is de basis.

Vandaag de dag heeft gezondheid voor mij een diepere betekenis gekregen. Voorbij slechts het fysische. Het is de bron waaruit al het andere voortvloeit. Een gezond lichaam spreekt helderder en zuiverder wat de mogelijkheid tot een congruenter leven biedt. Met een invloed die ver voorbij het individuele kan reiken.

Start vandaag nog met het boosten van je gezondheid

Ontvang onze gratis e-mail cursus en ontdek hoe jij je gezondheid op eenvoudige wijze kunt verbeteren. Je zit nergens aan vast en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Contact

Ydio

0624763421

bas_gordens@hotmail.com

Sociaal