Over ons

Maak kennis met Ydio en ontdek waar wij voor staan.

We practice what we preach.

De wereld van supplementen kan overweldigend zijn. Er zijn namelijk veel verschillende merken en nog veel meer soorten supplementen. En juist daarom zijn wij er – ervaren gezondheidsenthousiastelingen. We zijn zelf dagelijks bezig met voldoende beweging, een goed slaap patroon, gezonde voeding en supplementen. Ons assortiment bestaat uit een mooie selectie merken en supplementen waar zelfs de meest veeleisende gezondheidsenthousiasteling van onder de indruk zal zijn.

Eerlijk

Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij zijn niet aan een merk gebonden en kunnen daarom van elk merk de uitblinkers adviseren.

Natuurlijk

We werken uitsluitend met natuurlijke supplementen en waar mogelijk biologisch of bio-dynamisch. Uiteraard met zo weinig mogelijk hulpstoffen. 

Persoonlijk

We geven altijd persoonlijk en onderbouwd advies. Daardoor ben je verzekerd van goede producten die aansluiten bij jouw gezondheidsbehoeftes.

Start vandaag nog met het boosten van je gezondheid

Ontvang onze gratis e-mail cursus en ontdek hoe jij je gezondheid op eenvoudige wijze kunt verbeteren. Je zit nergens aan vast en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Ontdek Ydio

Winkel

Ydio
Korte Poten 59
2511 EC Den Haag
0624763421
info@ydio.nl

Sociaal